IndexPortalFAQRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Update v0.3.1

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joopy
Admin


Aantal berichten : 16
Registration date : 23-10-08

BerichtOnderwerp: Update v0.3.1   20th mei 2009, 17:51

Hieronder de veranderingen van Update v0.3.1.

Feature = toevoeging
Bugfix = verbetering

---------------------------------------------------------------------------------------------

En dan nu de release notes update v0.3.1:

* Feature - Bouwlijst: Spelers met premium accounts kunnen tot 4 gebouwen op de lijst plaatsen. Deze zullen dan en na een gebouwd worden.
Onderdelen in de bouwlijst kunnen op elk moment geannuleerd worden. De kostprijs zal enkel van je account gehaald worden wanneer het bouwen begonnen is.

* Feature - Het gehele overzicht van de premium accounts pagina werd aangepast. Deze bevatten nu meer informatie, bv. hoe lang de wijnvoorraad in de stad voldoende blijft.

* Feature - Bezetting: Spelers kunnen andere steden bezetten en ze op die manier gebruiken als een springplank voor verdere missies. Echter, de troepen zullen het dubbele
kosten, net zoals in andere missies ook het geval is. Indien je rooft vanuit een bezette stad, zal deze stad 10% van de geroofde goederen ontvangen.
Een speler kan een maximaal aan steden bezetten, gelijk aan het aantal levels zijn paleis heeft. Een bezette stad kan ook gebruikt worden door alliantieleden.

* Feature - Ongelimiteerde tijd om troepen en vloten te stationeren steden van alliantieleden, bezette steden en steden bezet door allientieleden.

* Feature - 'Timer in Tab'- aanduiding: Een aflopende timer geeft aan hoe lang het duurt vooraleer het volgende gebouw afgewerkt is in je huidige stad.

* Feature - Nieuwe eiland graphics: Er zijn nu vijf verschillende eilandsvormen voor het eiland aanzicht. Deze komen ook overeen met de wereldkaart.

* Feature - Eiland aanzicht aangepast: De havenblokkades, gevechten en het bezetten van steden wordt nu ook getoond.Dit is zichtbaar voor alle spelers die een stad hebben op dit eiland of een alliantielid hebben die hier een stad heeft.

* Feature - Militaire verdragen: Als een speler een militair verdrag heeft met een andere speler, kan hij zijn troepen stationeren in deze steden en deze gebruiken als springplank voor verdere missies.

* Feature - Meer topscores: Er zijn drie bijkomende topscore categorieën, die echter niet toegevoegd zijn aan de volledige topscore.
1. Aanvalspunten: Je zal punten krijgen voor elke unit die vernietigd werd door uw aanvallers.
2. Verdedigingspunten: Je zal punten krijgen voor elke unit die vernietigd werd door uw verdedigers.
3. Handels topscore: Voor elke succesvolle transactie via de handelspost zal je punten ontvangen.

Om nieuwe spelers een goede plaats in deze lijsten te kunnen toestaan, zijn de punten in deze topscores tijdsafhankelijk. bv. hoe langer het geleden is dat het gevecht of de handel plaats vond, hoe minder het aantal punten zal doorwegen.

* Feature - Archief: Je kan permanent gevechtsrapporten, spionagerapporten of berichten opslaan in een archief voor 1 Ambrosia.

* Feature - Samenstelling van toekomende vloot : Voor 1 Ambrosia, kan een speler meer informatie bekomen over de troepen/vloot die hem aanvallen.

* Feature - Notities: Via het menu onderdeel "Notities" kan je nu een willekeurige tekst plaatsen. Deze kan onbeperkt opgeslagen worden.


* Bugfix - Soms werden verkeerde coordinaten weergegeven op het Militair overzicht.

* Bugfix - Soms werden berichten over de handelsvloot tijdens het beroven naar de verkeerde ontvanger gestuurd.

* Bugfix - De overblijvende onderzoekstijd werd niet weergegeven in de academie, indien de desbetreffende stad geen onderzoekers aan de slag waren, ook al waren er in je andere steden wel onderzoekers aan het werk.

* Bugfix - Indicatie fout in de ambassade in IE6 verholpen.

* Bugfix - De fout die optrad wanneer de stad van oorsprong gestationeerd was op een alliantie verdedigingsvloot is verholpen.

* Bugfix - Culturele verdragen accepteren was mogelijk, ook al had je geen vrij museum.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Update v0.3.1
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Update-
Ga naar: